• UCDR—oameni noi în administratia locală

  Orașul, comuna ori satul în care trăim nu este al celor care, de prea multe ori, le administrează în mod iresponsabil, ci este al tău, al meu, al fiecăruia, al tuturor.

  Gândește-te astfel la locul în care trăiești: e locul căruia îi spui ”acasă” și depinde și de tine cum îl vei lăsa mai departe. 

  Ești responsabil. Implică-te.

 • candidatii UCDR Arad

  Vă prezentăm succint candidații UCDR care la Arad candidează în ”Alianța pentru Arad” (APAR) atât pentru Consiliul Local și pentru Consiliul Județean

  Bruno Biringer

  49 de ani, economist,

  președintele UCDR Arad, candidat la CL și CJ Arad

  Bruno Birniger, născut în 18 septembrie 1966, la Arad, judeţul Arad. Este căsătorit, tatăl unei fetițe. Este creștin și în familia sa și a soției sale se regăsesc mai multe confesiuni religioase.

  A absolvit în anul 1991 Facultatea de Științe Economice, Universitatea de Vest Timișoara și a muncit ca jurnalist și economist. A condus mai multe firme din țară și străinătate. În present este director executiv al Asociației „Vatra Arădeană”.

  „Pentru a avea o viață frumoasă, pentru a se bucura fetița mea de tot ceea ce o înconjoară în Arad, m-am decis să candidez pentru funcția de consilier local pe listele Alianței pentru Arad”.

  Ciprian Florin Luca

  37 ani, jurist, candidat independent la Primăria Municipiului Arad, susținut de UCDR prin APAR

  Ciprian Florin Luca, născut în 28 martie 1979, la Beiuș, județul Bihor. Este absolvent a două facultăți: Facultatea de Științe Juridice din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” (1998-2002) și Facultatea de Teologie Ortodoxă (Teologie Didactică) din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” (2003-2007), urmând astfel o chemare puternică, de suflet, aceea de a desluși la alt nivel preceptele credinței creștine. A fost deputat în Parlamentul României în perioada 2008-2012, fiind unul dintre cei mai apreciați parlamentari.

  „Sunt un om cu credință în Dumnezeu, format și educat să-mi ajut semenii, să nu mint și să nu fur. Credința este pentru mine extrem de importantă, ceea ce mă recomandă pentru un post de asemenea răspundere cum este cel de primar, unde, în opinia mea, este nevoie de cineva care să trăiască în conformitate cu preceptele credinței creștine pentru că îi stă în fire și a fost educat așa, nu doar pentru a înșela așteptările oamenilor. Sunt unul dintre voi, mă identific cu problemele voastre și am soluții pentru a face din Arad un oraș mult mai plăcut pentru arădeni. De aceea am decis să candidez la Primăria Aradului!”

  www.ciprian-luca.ro

  Adrian Manta

  28 ani, jurist, candidat Consiliul Local Municipal Arad

  Adrian Manta, născut în 28.10.1987 în Arad, județul Arad. Este creștin, necăsătorit. A absolvit Facultatea de Științe Juridice, specializarea Drept și Facultatea de Știinte Economice, specializarea Administrarea Afacerilor, ambele din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș”. Deține două masterate, unul în Drept Penal și unul în Marketing-Management. Pentru rezultatele sale, a fost ales ca Prefectul Studenților din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad. În prezent lucrează ca consilier juridic într-o companie din Arad.

  „Am decis să candidez pentru funcția de consilier local pe listele Alianței pentru Arad”.

   

  Alexandra Maria Popa

  35 ani, consilier juridic, 

  candidat Consiliul Local Municipal Arad

  Alexandra Maria Popa, născută în 1.12.1980 în Arad, județul Arad. Este creștină, divorțată și are un copil de 9 ani. A absolvit Facultatea de Știinte Economice, specializarea Marketing și Facultatea de Științe Juridice, ambele din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș”. În prezent este consilier juridic într-o companie din Arad.

  „Aradul are nevoie de specialiști pentru a se moderniza. Am decis să candidez pentru funcția de consilier local pe listele Alianței pentru Arad, pentru că îmi doresc ca atât eu, cît și copilul meu să trăim într-un oraș modern, frumos și curat.”

   

  Florin Petrișor Flonta

  33 ani, inginer, candidat Consiliul Județean Arad

  Florin Petrișor Flonta, născut în 26.01.1983 în Ineu, județul Arad. Este creștin, necăsătorit, însă în această vară își întemeiază o familie. A absolvit Facultatea de inginerie mecanică din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” Arad, ingineria industrială, profilul UTS. În prezent lucrează ca inginer într-o companie multinațională din Arad.  „Am decis să candidez pentru funcția de consilier județean pentru că județul Arad are nevoie de o schimbare în ceea ce privește modul în care este cheltuit banul public. Îmi doresc o administrație curată, transparentă și morală, în respect față de interesele cetățenilor județului Arad”.

   

 • candidatii UCDR jud Botoșani

  Candidații UCDR la Primăria și Consiliul Local al Municipiului Dorohoi

  Candidații UCDR pentru consiliul local  Dorohoi

  poziția 5 pe buletinul de vot

  Emanuel Mihalache, Ruben-Corneliu Pascariu, Nagit Lidiard-Ioan si Gavrilut Angela

  Emanuel Mihalache

  candidat la Primăria Municipiului Dorohoi,

  poziția 5 pe buletinul de vot

 • Candidatii UCDR Cluj

  Avem 69 candidaturi în județui Cluj, în 10 unități administrativ teritoriale

  David Ille

  candidat la Primăria Municipiului Cluj-Napoca, 

  poziția 3 pe buletinul de vot

  David Ille este medic specialist pediatru, președinte la Fundația Clinica Pro-Vita, vicepreședinte al UCDR, unul din membrii fondatori.

  A absolvit Facultatea Medicină cu Diplomă de merit. Este un luptător pentru dreptul la viață al celor nenăscuți și un lider în mediul pro-viață și pro-familie din România. Ca lider civic a participat la mai multe inițiative legislative menite să promoveze demnitatea vieții umane, care însă s-au izbit de nepăsarea reprezentanților politici din România. Este unul din motivele pentru care a decis să se implice în construcția unui partid creștin-democrat nou, interconfesional, format din creștini practicanți din diverse biserici și confesiuni creștine.

   

  http://drdavidille-primarcluj.ro

  Mitraș Dudaș

  candidat la Consiliul Județean Cluj

  Mitraș Dudaș este unul dintre antreprenorii autohtoni care au făcut istorie în mediul de business românesc.

  Imediat după '89 a înființat alături de alții prima firmă privată din Transilvania. Fiind pasionat de inovație, acea firmă a fost o firmă de IT. Au urmat alte povești, unele de succes, altele doar lecții de viață. În total, dl Dudaș a fost fondator la 28 companii, printre care grupul Alfasof, Banca Transilvania.

  Pentru că pe atunci nu existau în România instrumentele necesare funcționării normale aeconomiei de piață, aceste instrumente au trebuit create în România. Dl Dudaș este membru fondator la Camera de Comerț și Industrie a României, Bursa Română de Mărfuri, Bursa Agricolă.

  După retragerea din zona de executive business, s-a ocupat de redresarea unor companii aflate în dificultate și în mentorarea oamenilor de afaceri.

   

  http://mitrasdudas-cj.ro

  Corneliu Niste

  candidat la Primăria Municipiului Dej și la Consiliul Județean Cluj

  Corneliu Niste este absolvent de business, specializarea ”Gestionarea Afacerilor”, are un master în administrarea afacerilor, unul în Managementul Orgaizațiilor Politice, în cadrul UBB, este absolvent al Institutului Diplomatic Român din cadrul MAE, iar în prezent este doctorand în cadrul Facultăţii de Ingineria Materialelor şi a Mediului, Universitatea Tehnică Cluj-Napoca.

   

  http://www.corneliuniste.ro

  Adrian Petrice

  candidat la Consiliul Local Cluj-Napoca

  Adrian Petrice este absolvent de științe politice și de științe economice-relații internaționale și doctor în științe politice.

  Este asistent de cercetare în cadrul Centrului de Analiză Politică și al Institutului de Studii Globale din cadrul UBB.

  Adrian Petrice este unul din membrii fondatori ai Uniunii Creștin Democrate din România.

  În prezent ocupă funcția de secretar general al UCDR.

   

  http://www.adrianpetrice.com

  Ștefana Lăzărean

  candidat la Consiliul Local Cluj-Napoca

  ”Numele meu este Ștefana Lăzărean și sunt cetățean al Clujului, locul pe care îl numesc ”acasă”. De profesie sunt economist și de mai bine de 4 ani lucrez ca și consultant în managementul proiectelor cu finanțare nerambursabilă pentru că mă inspiră ideile creative care prin materializarea lor au puterea de a aduce schimbări, progres și transformare în societate. Sunt convinsă că împreună se poate, de aceea îmi propun să fac echipă cu oameni care își asumă propria dezvoltare și pentru care binele celorlați este o preocupare reală. Valorile creștine sunt reperele după care îmi ghidez viața și trăindu-le doresc să fac o diferență în comunitatea în care mă aflu.”

  Adina Iancu

  candidat la Consiliul Local Cluj-Napoca

  ”Adina Iancu, încă 28 de ani, programator. 

  Sunt creativă și profundă în același timp. Iubesc muzica, natura, cărțile si Viața. Mă bucur de oamenii care își asumă responsabilitatea și lupta pentru cauze nobile în viață. Sunt motivată de cei care și-au înțeles identitatea, care au o viziune clară, sunt buni strategi și răzbat prin mijloace etice. Dragostea, înțelepciunea, bunătatea și credința sunt virtuți în fața cărora mă plec. Pentru că nu pot da decât ceea ce am, adică ceea ce primesc de Sus, slujesc. Îmi doresc să văd oameni care “și-au îndreptat coloana vertebrală” și au pornit la treabă. Munca mea astăzi are impact și asupra ta, mâine. Pentru că îmi pasă, vreau să las o urmă de BINE pe unde trec... Momentan, traversez Clujul…” 

  Ionatan Bocăneală

  candidat la Consiliul Local Cluj-Napoca și Consiuliul Județean Cluj

  Am decis sa ma implic. Un lucru important pe care l-am invatat in ultimii ani din viata este ca pentru succes atitudinea si valorile sunt esentiale.

  Atitudinea ca “putem sa facem” schimbarea si ca nu trebuie sa ne complacem in situatia in care suntem, este primul pas in a face ceva.
  Eu am pornit in aceasta campanie cu valorile crestine care pun aproapele mai presus de interesele personale si cu atitudinea ca atunci cand vrei poti.

  Poti sa imbunatatesti conditiile in care este gestionat traficul in acest oras, poti sa respecti legea si cand vine vorba de autorizatii de constructie, poti sa creezi locuri de munca si oportunitati pentru toate varstele, poti sa faci din acest oras o atractie si un oras pe care multi sa doreasca sa-l numeasca “acasa”.

  Avantajul meu este ca am trecut prin toate aceste provocari si voi putea sa aduc perspectiva a unui om care a experimentat si a simtit durerea de a se confrunta cu aceste probleme, si nu a unui politician care a vorbit, sau a citit in ziare despre aceste probleme.

  Eu cred ca prin atragerea de fonduri, investitori, si in primul rand gestiunea corecta a resurselor putem sa facem din Cluj “acasa”.

  Dana Stoica

  candidat la Consiliul Local Cluj-Napoca

  ”Sunt Dana Stoica și pentru mine Clujul e acasă pentru că aici m-am născut, am crescut, am facut școala și aici trăiesc împreună cu familia. Apreciez orașul acesta pentru multe aspecte frumoase ale sale, dar în mod special pentru școala sa de un înalt nivel academic. Școala este, cred, unul din principalele motive care îi atrage și pe alții aici. Scoala e domeniul pe care aș vrea să-l susțin pentru a se dezvolta și mai mult. Cred că prin școală și prin educție pot fi transmise principii și valori, cred că educația trebuie susținută și motivată mai mult dacă vrem să avem o societate formată din oameni integri, cu demnitate și coloană vertebrală.”

  Victor Fărăgău

  candidat la Consiliul Județean Cluj

  El este decanul nostru de vârstă. Are o forță de muncă și o vitalitate greu de egalat. Asta îl face să fie tânăr în spirit, când majoritatea de aceeași vârstă cu el se văd la apusul realizărilor. UCDR este astăzi în competiție electorală în mare măsură pentru că Victor a crezut în acest proiect și în oamenii de lânga el, fără clintire.

  Dorel Coțan

  candidat la Consiliul Județean Cluj

  Este antreprenor și tatăl a cinci copii. Împreună cu soția sa, Simona, au decis să se întoarcă în România după mai bine de 15 ani de locuit în Suedia. E un om meticulos, cu un spirit pragmatic și abilități practice și organizatorice remarcabile.

  Bogdan Stan

  candidat la Consiliul Județean Cluj

  Bogdan Stan are 32 ani și este inginer. O persoană inteligentă, structurată și disciplinată, cu un grad crescut de autonomie, care știe să-și găsească drumul prin hățișurile vieții. Capabil să renunțe la poziția lui de dragul unității și reușitei colective. El nu vrea să poarte resentimente stiind ca acestea nu-i aduc nici un bine. E gata să preia lucruri complicate pe care le duce la bun sfirșit.

  Pavel-Emil Lupaș

  candidat la Consiliul Local Cluj-Napoca

  Lupaş Pavel Emil (n. 3 iulie 1974, Cluj-Napoca) a fost cel mai bun ciclist de performanţă român între anii 1995 şi 2005, cu 54 de titluri de Campion Naţional Absolut la diverse discipline. Lupas este recordmanul absolut al Romaniei: a obtinut de titluri de campion national la probele de contratimp individual, fond, contratimp pe munte, ciclocross si velodrom.

  Din anul 2000, el este Maestru al Sportului. El şi-a încheiat cariera ca un adevărat campion, la sfârşitul anului 2003 şi a revenit în Cluj-Napoca, unde a lucrat ca sub-ofiţer de poliţie timp de şase luni. Din 2004 a fost din nou activ ca sportiv, la Dinamo Bucureşti. Este absolvent de management și consultant pregătire fizică la lotul național de ciclism, în cadrul Federației Române de Ciclism.

   

  Entuziasmul şi totodată felul lui responsabil de a se raporta la provocări ne motivează să fim conștienți mereu că dacă uităm care sunt valorile pe baza cărora ne trăim viața, riscăm să pierdem direcția. Lupaş Pavel Emil este un sportiv de performanță şi un partener de cursă lungă.

  Daniel Cristian Miclea

  candidat la Consiliul Județean Cluj

  ”Numele meu este Daniel Cristian Miclea, căsătorit si tatăl a trei băieței minunați.

  De profesie sunt inginer autovehicule rutiere și lucrez in cadrul R. A. Termoficare Cluj Napoca ca manager de transport.

  Nu am fost adeptul politicii, dar mințit de prea multe ori și dezamăgit de toată clasa politică din România ultimilor 26 de ani, am decis că vreau un altfel de politică și un viitor sigur cu Dumnezeu pentru copiii mei și pentru cetățenii Clujului. Îmi doresc ca viitorul copiilor să fie acasă la Cluj și nu în pribegie pe pământ străin.”

  Iosif Manta:

  candidat la Consiliul Județean Cluj

  Ma numesc Iosif Manta , am 38 de ani, de profesie economist, cu activitate profesionala variata: contabil, manager, agent de vanzari, inclusiv cu experienta in domeniul juridic .

  Pentru mine Cluj este acasa. De ce? Deoarece ii locul unde vietuim, traim pentru fiecare eveniment, ne bucuram de fiecare progres, suspinam pentru fiecare neimplinire, ne intristam daca ceva nu merge in acest oras. E Clujul acasa deoarece m-am format in acest oras, vreau sa raman in el, ma confund cu el, cu denumirile specifice: Gheorgheni, Manastur, Zorilor, cu stadionul impozant si culorile alb-negre, cu freamatul dat de universitati, zumzetul dat de trafic, sentimentul de liniaritate dat de traversarea orasului si incheind, cu o particularitate, sentimentul incofundabil care il dau scrasnitul rotilor de tren atunci cand opresc in gara - am ajuns Acasa, La Cluj!

  DE CE AM ALES SA CANDIDEZ?

  Am ales sa candidez deoarece i-am lasat pe altii sa candideze si rezultatele nu au fost satisfacatoare. Am decis ca e nevoie mai mult ca oricand de o implicare personala in viata politica avand in vedere tendintele europene care isi pun accentul pe viata noastra a tuturor, mai exact: tendinta de legiferare a casatoriilor homosexualilor, de abuz asupra familiei ascuns prin exprimarea ”interesul superior al copilului” Ar fi si aspectul moral si etic de atins, o parte din cei care au fost in functiile de conducere au sfarsit prin a fi anchetati si arestati din diverse motive. Cred ca se poate, si vreau sa fac politica intr-un mod onest, demn si corect.

  Asa sa imi ajute Dumnzeu!

  Nicu Muntean

  candidat la Consiliul Județean Cluj

  Sunt programator, blogger, sunt pasionat de politică, implicare civică și antreprenoriat social.
  Sunt ambitios si activ in multe domenii, imi place sa organizez lucrurile si sa ajut oamenii. 
  Cred in virtutile crestine si in faptul ca o societate care le respecta ajunge inevitabil libera, prospera, sanatoasa si puternica. 
  Cred ca Romania are o sansa istorica de a deveni asa, de aceea vreau sa ma implic si sa motivez pe cat mai multi sa iasa din pasivitate. 
  Motto-ul meu e: “spune intotdeauna adevarul si suporta consecintele”
  Gandesc cu voce tare pe blog: nicusoare.wordpress.com

  Bia Marian

  candidat Primăria Municipiului Turda și la Consiliul Județean Cluj

  M-am angrenat în cursa electorală cu cele mai bune intenții, dorind prosperitatea tuturor localităților județului Cluj. Pentru aceasta vreau să-mi pun în valoare experiența mea de 20 de ani de economist, viziunea tehnică de inginer și corectitutudinea și cinstea omului cu credință în Dumnezeu.

  Vasile Imbuzan

  candidat la Consiliul Județean Cluj

  Dr. David Ille, despre domnul Vasile Imbuzan:

  ”Dacă vrei să știi ce-i forța, atunci îi spui Vasile. Nu-i vorba despre forța muschilor, deși nici asta nu-i lipsește, ci de acel ceva de dinlăuntru omului care iți spune fără cuvinte că mai orice se poate cu el. E dur cu slăbiciunea, dar știe și să plângă, nu de neputință, ci de emoție. Îi place s-o ia înaintea altora ca să dea tonul în lucruri bune. Pasiunea lui e acțiunea. Ce amestecuri interesante face Dumnezeu!”

 • Candidatii UCDR în judetul Cluj

  Avem candidați în 10 unități administrativ teritoriale din județul Cluj

  Echipa UCDR pentru Consiliul Județean Cluj

  poziția 8 pe buletinul de vot

  http://www.ucdr-cluj.ro

  DUDAȘ MITRAȘ
  COȚAN DOREL
  MICLEA DANIEL-CRISTIAN
  MANTA IOSIF
  STAN IOAN BOGDAN
  MUNTEAN NICOLAE-DAN
  STOICA DANIELA-CRISTINA
  IGNAT AUREL
  LĂZĂREAN ȘTEFANA
  BIA MARIAN
  FĂRĂGĂU VICTOR
  PETRICE ADRIAN
  ILLE DAVID
  IANCU ADINA-MARTA
  BOCĂNEALĂ IONATAN-DANIEL

  ILLE FILIP-TOMAS
  FĂRĂGĂU GABRIEL-GEORGE
  NISTE CORNELIU
   LUPAȘ EMIL-PAVEL

  Echipa UCDR pentru Consiliul Local Cluj-Napoca

  Poziția 4 pe buletinul de vot în Cluj-Napoca

  ILLE DAVID
  PETRICE ADRIAN
  DUDAȘ MITRAȘ
  LĂZĂREAN ȘTEFANA
  BOCĂNEALĂ IONATAN-DANIEL
  STOICA DANIELA-CRISTINA
  IANCU ADINA-MARTA

  MICLEA DANIEL-CRISTIAN

  IMBUZAN VASILE
  MANTA IOSIF
  ILLE FILIP-TOMAS
  LUPAȘ EMIL-PAVEL
  FĂRĂGĂU VICTOR
  FĂRĂGĂU GABRIEL-GEORGE

  Echipa UCDR pentru Consiliul Local Dej

  FLAVIUS CHIRA

  Pentru mine Dej e locul pe care-l numesc Acasă și unde îmi doresc să mă simt ca Acasă. Am decis să mă implic în dezvoltarea acestui oraș, pentru ca tinerii și generațiile viitoare să trăiască sănătos și la standarde de referință. Pentru Dej, îmi doresc onestitate și respect.

  ALIN DANIEL CHIFOR

  Cred că pentru o dezvoltare durabilă corectă e nevoie de obstacole și nu există scurtături. Ea necesită investiție de resurse, strategie și management. Cred că noi dejenii merităm mai mult, cred că și la noi se poate genera un mediu prosper, pe care copiii noștri îl vor moșteni.

  DORIN STAN

  Cred că se poate trăi în acest oraș, la fel de bine ca în orice alt oraș din Europa. Dejul beneficiază de toate condițiile pentru a deveni un prototip în ceea ce înseamnă educație, business și agricultură modernă. Pentru Dej, îmi doresc o calitate a vieții nemaiîntalnita până acum.

  TEODOR LUCIAN BOTE

  Dej e orașul în care m-am născut și din care nu vreau să plec. Sunt convins că și copiii mei o să-și găsească locul aici, pentru că știu cum se poate face o schimbare majoră în bine. Pentru Dej, îmi doresc dezvoltarea culturii pentru un suflu nou.

  Echipa UCDR pentru Consiliul Local Jucu

 • candidații UCDR jud CS

  Add and rearrange any components you want.

  candidații UCDR la Consiliul Județean Caraș Severin

  Candidații UCDR la Consiliul Local al Municipiului Reșița

 • candidatii UCDR jud. HD

  candidații UCDR la Consiliul Local al Municipiului Hunedoara

  Lista candidaților pt. Consiliul Local Mun.HD.

  Municipiul Hunedoara - Poziția 11 pe buletinele de vot.

  1. Mihălțan Marcu-Gabriel 

  2. Udroni Lucian

  3. Popa Alexandra-Petronela

  4. Strătilă Adrian-Antohie

   5. Neamțiu Ioan

  6. Strătilă Monica

  7. Brașoveanu Marcel-Gheorghe

  8. Dună Cristian

  Neamțiu Ioan

  președintele org. jud. UCDR - HD

  Mihălțan Marcu-Gabriel 

  președintele org. mun. UCDR - HD

 • candidatii UCDR jud. Olt

  IOSIF IULIAN VARAN

  candidat la Primăria Scornicești

  POZIȚIA 7 pe buletinul de vot

  SORIN IONUŢ MOISESCU

  candidat la Consiliul Local Scornicești

  POZIȚIA 7 pe buletinul de vot

  o parte din echipa de candidați din Scornicești și susținătorii lor

  POZIȚIA 7 pe buletinul de vot

  VARAN IOSIF IULIAN, psiholog,

  MOISESCU SORIN IONUŢ, economist

  NEGREANU GHERGHINA (COCA), asistent medical,

  NICOLAE DANIEL, mecanic auto,

  ILIE MARIAN, inginer,

  VULPESCU VICTORIA, maistru confecţioner,

  BĂNOIU ION, planificator statistician,

  UDREA STELIAN COSTINEL, tehnician industrie alimentară,

  CÎRSTESCU FLORENTINA ALINA, jurist,

  FILIP MARIAN, curier,

  BĂDESCU GHEORGHE, frezor,

  ŞTEFAN ROBERT EMANUEL, student management,

  SAVU ANDREI MIHAIŢĂ, tehnician întreţinere,

  STĂNICĂ LUCICA, confecţioner textile,

  CIUNGU ANDREI, prelucrător metale,

  DIACONEASA MARIN, horticultor,

  LĂPUŞOIU CORNELIA, debavurator,

  VOICU MARIAN, gestionar,

  BOBIRICI LIVIU ILIUŢĂ, instalator,

  IOANA DUMITRU, agent securitate,

  EPARU COSTIAN, frigotehnist,

  DRĂGUŞIN MARINEL, electrician

 • Candidatii UCDR jud. Sibiu

  Andrei L. Bițu

  candidat la Primăria Cisnădie

  · Tânăr: 30 ani
  · Familist: căsătorit, 2 copii
  · Credincios: creștin practicant
  · Antreprenor: director general la SC Tehnosib Services SRL, președinte ACS Sion Sibiu, membru în Consiliul Naţional UCDR
  · Cisnădian: Născut și crescut în Cisnădie

  SCHIMBAREA ÎN BINE ÎNCEPE
  CU MINE, CU TINE, CU NOI!

  Echipa pentru Consiliul Local Cisnădie

  Viorel Solomon, agent vânzări

  Dumitru Mordășan, instalator

  Paul-Ionel Nuță, antreprenor

  Tudor Mitrănică, zidar

  Mircea Nica, electrician

  Mihai Nichita, tâmplar

  Cornel Scrob, bucătar

  Camelia Bițu, corito

 • candidati UCDR jud. TM

  poziția 6 pe buletinul de vot

  candidații la Consiliul Județean Timiș

  candidații la Consiliul Local Sânandrei

  Ne găsiți pe buletinele de vot la următoarele poziții :

   

  PRIMAR - Pozitia NR. 5

  CONSILIUL LOCAL - Poziția NR. 5 

  CONSILIUL JUDEȚEAN - Poziția Nr. 6

 • Cosmin Cionca

  candidat la Consiliul Județean Timiș

  Mă numesc Cosmin Cionca și am decis să candidez din partea UCDR - Uniunea Creștin Democrată din România- la Consiliul Judetean Timiș.
  Desigur, unii dintre dumneavoastră mă cunoasteti, însă pentru cei care nu mă cunosc, aș vrea să împărtășesc câteva date și gânduri.
  Așadar, sunt un tânăr soț și antreprenor; sunt căsătorit de 5 ani și împreună cu soția mea am reușit să dobândim independență financiară, implicându-ne în agricultură și cumparând o franciza.
  Consider ca scopul ultim în viață nu este bunăstarea proprie, așa că am decis să ofer ceva și comunității, iar politica este un prilej mai mult decât oportun pentru a-mi pune la dispoziția oamenilor aptitudinile și resursele.
  Da, stiu ceea ce se spune despre politică și politicieni, știu că sunt presiuni și tentații, însă valorile creștine pe care mi le asum și echipa de oameni care mă susține, mă determină să am ferma convingere că împreună putem face lucruri mărețe, care să influenteze urmatoarele generații.

  Raluca Dumitrascu

  candidat la  Primaria Dumbrăvița, Timiș

  Am hotărât sa candidez la Primăria Dumbrăvița pentru copii mei. Doresc sa încerc sa le ofer o comunitate și un viitor mai bun și mai prosper decât mi-au oferit părinții mei. O societate în care autoritățile publice sa lucreze pentru cetățean. Primarul este ales de cetățeni pentru cetățeni! Acest lucru trebuie sa fie baza unei conduceri. Cu acest principiu eu vreau sa încerc sa schimb mersul în primăria Dumbrăvița. Totul sa se facă pentru cetățeni și împreună cu ei. Împreună putem sa schimbam mentalități!

  Chifan Raul Alexandru

  candidat la la Primăria Comunei Sînandrei, Timiș

  Am ales să candidez la Primăria Comunei Sînandrei pentru funcția de primar deoarece cred că a venit timpul ca și generația tânără să aibă un cuvânt de spus în localitatea noastră. Cred că o schimbare majoră în politica locală se va realiza doar prin implicarea unor persoane noi, fară antecedente politice și făra obligații față de anumite partide cu istoric în această comună.

  Intenționez să mă pun la dispoziția cetățenilor din această comună și să creez o punte de legătură între cetațean și administrația locală. Doar împreună, tineri și bătrâni, putem ridica această comună la standarde europene. Vreau să folosesc dinamismul și entuziasmul tinerilor dar și înțelepciunea și experiența bătrânilor pentru a aduce prosperitate comunitații noastre.

  Cât despre mine vă pot spune că am 25 de ani, sunt de profesie inginer agronom, iubesc mediul rural și am multe idei inovatoare privind înfrumusețarea și conservarea mediului înconjurator.

  Pentru a pune în practică ceea ce intenționez sa fac pentru comuna noastră am nevoie de sprijinul dumneavoastră.

  Va multumesc,

All Posts
×