Anunțăm lansarea unei alianțe electorale care își propune să elimine corupția, să promoveze integritatea la nivelul aparatului legislativ și să înlăture mafia transpartinică de la conducerea țării.

Proiectul politic este inițiat de Noua Republică, Blocul Unității Naționale (BUN), Uniunea Creștin Democrată din România (UCDR) și Forța Moldova, formațiunile fiind în negociere și cu alte partide care s-ar putea alătura alianței.

„Noi venim cu soluții concrete pentru românii înșelaţi de cei care lucrează în interesul buzunarului propriu. Suntem deschiși să purtăm și alte negocieri cu diferite partide, condiția este ca acestea să promoveze un alt fel de a face politică, bazat pe valori precum onestitate și solidaritate”, a precizat Valentin Licxandru, președinte UCDR.

„Se impune ca în decembrie să scoatem Parlamentul României din anomalia show-ului politic de mahala, din care protagonist este PSD și sateliții săi. Cei săraci și fără șanse au fost întotdeauna marginalizați de cei care doar au pozat până acum în apărătorii drepturilor lor. Este timpul ca aceștia să fie reprezentați de oameni noi, integri și care le pot reprezenta interesele prin legi”, a declarat Doru Oprea, coordonator al Departamentului de Relații Externe din Noua Republică.

Cele patru partide care vor participa la alegerile parlamentare precizează că urmează lansarea programului politic «Restart 2016», bazat pe descentralizare fiscală, reforma sănătății și a educației, precum și pe regândirea relației sindicatelor cu statul român.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly