Return to site

 

 

Condoleanțe poporului francez

Comunicat de presă:

- UCDR condamnă actele de violență și teroare petrecute vineri seara, 13 noiembrie (a.c.), la Paris.

- Aceste acte de ură nu trebuie să devină un prilej de radicalizare și propagare pentru și mai multă ură bazată pe diferențe religioase, rasiale sau culturale, pentru niciuna din comunitățile afectate.

Cluj-Napoca, 14 noiembrie 2015: Uniunea Creștin Democrată din România (UCDR), formațiune fondată pe morala creștină, deplânge tragediile petrecute vineri seara, 13 noiembrie (a.c.), la Paris.
“Rugăciunile noastre personale se îndreaptă spre familiile celor uciși și spre poporul francez. Condamnăm ferm aceste acte de violență și teroare petrecute vineri seara la Paris. Ca formațiune politică, facem un apel la rațiune, în speranța ca situația să nu degenereze în violențe spontane, indiferent de motivația acestora.” Valentin Licxandru, președinte UCDR.
Uniunea Creștin Democrată din România speră că aceste acte teroriste vor fi administrate ferm, dar în așa fel încât nu vor limita libertatea individuală, nici măcar temporară și că arabii pașnici din Franța sau alte nații, se vor putea bucura de ceea ce definește Franța: libertate, egalitate, fraternitate.
UCDR cheamă poporul român și Uniunea Europeană la o atitudine adânc ancorată în identitatea și valorile creștine: iubirea de Dumnezeu, manifestată prin iubirea aproapelui și respectul față de creație.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly